Dé perfecte schaarhoogwerker voor uw werkzaamheden

4 september 2021

U bent er uit, de schaarhoogwerker past het beste bij uw toepassingen. Echter zijn er binnen de Genie schaarhoogwerkers nog veel verschillende mogelijkheden.Onze specialisten van G&T Intern Transport geven u graag uitleg over de verschillen, zodat u de beste keuze maakt.

Lees meer

Welke hoogwerker heb ik nodig?

15 juni 2021

Er zijn tegenwoordig tal van hoogwerkers, maar welke past bij uw vraag en organisatie?

Lees meer

Het geheim van goede heftruckbanden

23 maart 2021

Waarom zijn er dan zoveel verschillende merken, compounds, uitvoeringen en profielen? Wanneer kiezen we nou voor welke kwaliteit en soort? In dit artikel nemen we u mee in de wondere wereld van de heftruckbanden...

Lees meer

Blog: heftruckcertificaat, verplicht of niet?

19 februari 2021

Is een heftruckcertificaat nou verplicht of niet als je op een heftruck moet werken?

Lees meer

Blog: De unieke BT/Toyota handpallettruck

15 januari 2021

De Toyota (voormalig BT) handpallettrucks worden geroemd onder personeel en werkgevers om hun efficiënte manier van werken, lange levensduur en ergonomie. Als er dan toch handwerk verricht moet worden dan wel graag met goed gereedschap met gering kans op letsel en schade aan goederen!

Lees meer

Kentekenplicht vorkheftrucks vanaf 2021

9 december 2020

Vanaf 1 januari start de registratie- en kentekenplicht welke ook van toepassing kan zijn op uw vorkheftruck of veegmachine. Wat houd dit in voor uw organisatie?

Lees meer

Nieuwe website G&T

24 oktober 2020

Met gepaste trots is afgelopen week onze nieuwe website gelanceerd. Afgelopen jaren hebben wij als G&T een forse groei doorgemaakt door onze sterke online positie in de markt. Om deze groei extra kracht bij te zetten hebben we geïnvesteerd in onze nieuwe online platform waarmee wij onze klanten optimaal willen bedienen.

Lees meer

Introductie BT Levio LWI160

20 maart 2020

De nieuwe BT Levio Li-ion-model van Toyota is een zeer compacte machine, die kleiner en lichter is zonder concessies te doen aan de prestaties. Met de nieuwe Lion oplossingen wordt de energie-efficiëntie naar een hoger niveau getild.

Lees meer

Voorzorgsmaatregelen: coronavirus

16 maart 2020

Afgelopen week heeft het kabinet extra maatregelen bekend gemaakt om verspreiding van het Corona-virus in te dammen. Wij als G&T Intern Transport kunnen...

Lees meer

Opleiding voor veiligere magazijn

22 februari 2020

Alle medewerker hebben het recht op een veilige werkomgeving. Desondanks vinden er nog jaarlijks ruim 150 ernstige ongevallen plaats in Nederland waarbij een heftruck betrokken is.

Lees meer