G&T Intern Transport financieringsmogelijkheden

G&T Intern Transport biedt, naast de mogelijkheid om hoogwerkers, interne transportmiddelen en veeg- en schrobmachines te kopen of te huren, ook de mogelijkheid om uw hoogwerker te leasen. De aankoop van bijvoorbeeld een masthoogwerker of schaarhoogwerker kan voor uw onderneming namelijk een grote investering zijn. G&T Intern Transport biedt verschillende financierings- en leasevormen aan om grote investeringskosten te vermijden. Samen met u zullen we bekijken welke financieringsoptie het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

Verschillende lease mogelijkheden

Operational lease

U kunt ervoor kiezen uw hoogwerker te leasen met de operationele lease constructie. De hoogwerker is direct beschikbaar. Maandelijks wordt er een bedrag afgelost waarin onder andere de rente, het onderhoud en verzekeringen zijn opgenomen. De hoogwerker blijft bij operationele lease in het bezit van G&T Intern Transport.

Sale and Lease back

Naast operational lease is er ook de sale and lease back constructie mogelijk. Bij deze constructie verkoopt u uw hoogwerker aan ons, waarbij u vervolgens uw hoogwerker weer terug least. 

Financial lease

Met de financiële lease constructie zorgt G&T Intern Transport voor de financiering van uw hoogwerker. U betaalt maandelijks een bedrag waardoor het aankoopbedrag plus rente in zijn geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald. Op het moment dat de leasetermijn is afgelopen en het aankoopbedrag is afgelost, wordt u eigenaar van de hoogwerker.

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld schaarhoogwerker te verlengen.

Lees meer

Reparaties

Reparaties van hoogwerkers worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lees meer

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw telescoop hoogwerker.

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Intern Transport kunt u uw hoogwerkers huren voor een korte- of lange periode.

 

Lees meer