Hoogwerker huren

Een hoogwerker huren? Dan bent u bij G&T Intern Transport aan het juiste adres.  De verhuur is mogelijk in mast-, schaar-, telescoop- en knikhoogwerkers, tevens ook voor interne transportmiddelen en veeg- en schobmachines voor een korte- of lange termijn te huren. De einddatums van de huurcontracten zijn flexibel. Bestaande huurcontracten kunnen makkelijk verlengd worden wanneer dit wenselijk is. G&T Intern Transport verhuur bekijkt samen met u de mogelijkheden en zal u adviseren wat voor u de beste huurconstructie is.

Het gehele assortiment is bij G&T Intern Transport te huur. Alle transportmiddelen zijn voorzien van een VA-keur veiligheidskeurmerk. Alle hoogwerkers kunnen naar uw wensen gespecificeerd worden tegen scherpe prijzen.

  • Geen investeringskosten
  • Huurovereenkomsten van 1 dag tot 10 jaar
  • Aftrekbaar van de belasting
  • Snel beschikbaar 

Hoogwerker verhuur voor korte termijn

Wanneer er behoefte is om een hoogwerker voor een korte termijn te huren is dit mogelijk bij G&T Intern Transport. Bedrijfsomstandigheden kunnen namelijk snel veranderen wat vaak vraagt om grote flexibiliteit. Wij kunnen de hoogwerkers uit ons assortiment snel bij u leveren. 

Hoogwerker verhuur voor lange termijn

Ons brede assortiment intern transport is ook voor een langere termijn te huur. Tijdens deze huurtermijn neemt G&T Intern Transport het onderhoud, de reparatiekosten en alle verzekering op zich. In deze periode hoeft u hier als huurder dus niet mee bezig te zijn.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden van hoogwerker verhuur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We adviseren u graag welke huuroplossing voor u de beste is. Naast de mogelijkheid onze interne transportmiddelen te huren heeft G&T Intern Transport ook verschillende lease mogelijkheden

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw masthoogwerker te verlengen.

 

Lees meer

Reparaties

Reparaties van hoogwerker worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

 

Lees meer

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw knikhoogwerker.

 

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Intern Transport kunt u uw hoogwerker huren voor een korte- of lange periode.

 

Lees meer