Genie Hoogwerkers

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Genie hulpmiddelen om werkzaamheden op grote hoogtes efficiënt maar vooral veilig uit te voeren. Met de klant als middelpunt in het ontwikkelingsproces is Genie uitgegroeid tot marktleider. Diverse modellen zijn niet meer weg te denken in diverse bedrijfstakken en toepassingen. De innovaties van Genie hebben de markt voorgoed veranderd. Genie heeft gezorgd voor nieuwe standaarden voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor hoogwerkers.

G&T Intern Transport biedt een ruim aanbod aan verschillende type hoogwerkers voor elke toepassing. G&T is sinds 1994 een begrip in de interne transportwereld, waarin Genie hoogwerkers een belangrijke rol spelen. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de hoogwerker die bij uw organisatie past.

Hier vindt u meer informatie over onze schaar- mast- en telescoop hoogwerkers. Ook vindt u informatie en tips voor de juiste opties en accessoires waarmee u de werkzaamheden ter plaatse nog beter onder de knie krijgt.

 

Het assortiment Genie hoogwerkers bestaat uit:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke Simai hoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.