Knikhoogwerkers

De Genie knikhoogwerkers passen perfect binnen bouw-, industrie- en plattelandomstandigheiden, dit omdat de knikhoogwerker zich als het ware kan "knikken" over verhogingen of opstakels en hierdoor op moeilijk bereikbaar plekken elke klus kan voltooien. Door de flexibiliteit van het knikken, werkt u efficienter en wordt de productiviteit verhoogd. Bovendien kenmerken de Genie knikhoogwekers zich door de kracht, manovreerbaarheid en betrouwbaarheid. De knikarmhoogwerkers van Genie zijn zowel inzetbaar voor binnen- als buitengebruik. 

 

Sinds 1994 houdt G&T Intern transport zich bezig met de verkoop, verhuur, lease en onderhoud van interne transportmiddelen, waaronder hoogwerkers, heftrucks, palletwagen, maar ook industriële reiningsmachines. Daar komt bij dat G&T officieel dealer is van het merk Genie in de hoogwerkersbranche. Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander welke hoogwerker bij uw vraag en organisatie past.  Advies nodig bij de keuze van uw hoogwerker? Contacteer onze deskundige medewerkers vrijblijvend. 

1
Ontworpen met het hoog op veiligheid, comfort en productiviteit
2
Werkhoogte tot 43,2 meter + reach bereik tot 21,3 meter

Bekijk ons assortiment knikhoogwerkers:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke knikhoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Genie Z-30/20N NU OOK TE HUUR

Zeer gemakkelijk in gebruik

Werkhoogte 10.89m
Breedte 119cm

Genie Z-33/18

Werkhoogte 12.0m
Lengte 5.57cm

Genie Z-45 XC NU OOK TE HUUR

Genie Z-45 XC

Werkhoogte 15.86m
Breedte 229cm

Genie Z-60 FE NU OOK TE HUUR

Genie Z-60 FE

Werkhoogte 20.16m
Breedte 249cm

Genie knikhoogwerkers bij G&T, wij helpen u!

De Genie Z-30/20N knikarmlift is het best inzetbaar voor gevoelige werkomstandigheden door zijn stilheid en emissievrije werking. Bovendien is deze Genie hoogwerker goed manovreerbaar, waardoor deze eenvoudig door deuropeningen of krappe ruimtes zich kan verplaatsen. Door de stabiliteit, kan men ook eenvoudig manoeuvreren tussen smalle gangen en langs gebouwen eveneens als over opstakels of verhogingen. De maximale werkhoogte is 11,1m met een reach bereik van 6,5m. 

De Genie Z-45 XC knikhoogwerker is het eerste model met als voordeel dat dit ontwerp een onbeperkte platformcapaciteit van 300kg en een beperkte capaciteit van 454kg biedt. Deze knikarmhoogwerker is voorzien van een oscillerend systeem, waardoor er een snelle responstijd op zit en de ruw terrein mogelijkheden omvatten 45% gradeability.  De maximale werkhoogte is15,9m met een reach bereik van 7,5m. 

De Z-60 FE Genie hoogwerker is een brandstof-elektirsche hybride knikarmlift, maar is ook leverbaar in een DC volledig elektrische uitvoering. De Genie Z-60 kenmerkt zich door zijn geluidsarme en schone prestaties, en is hierdoor perfect binnen bouwplaatsen, winkelcentra en zelfs voetgangersgebieden. De maximale werkhoogte is 20,2m met een reach bereik van 11,2m. 


Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.