Masthoogwerkers

Onze Genie masthoogwerkers zijn ideaal voor opslag, transport en algemeen onderhoud. De hoogwerkers met masten zijn perfect voor locaties waar reikwijdte in besloten ruimtes zeer gering zijn. De GR-20J en GR-26J bieden respectievelijk maximale werkhoogtes van 4,25 en 6,7 meter en een maximaal horizontaal bereik van 3 meter. Met een uitstekend draaicirkel van 140°  en een compact ontwerp bieden de Genie masthoogwerkers uitstekende prestaties in beperkte ruimtes.

De Genie masthoogwerkers staan bekent om de stabiliteit en betrouwbaarheid. Bovendien zijn ze eenvoudig te bieden door het gebruiksvriendelijke platform en biedingspaneel. Door de compactheid, manovreert de masthoogwerker eenvoudig door deuropeningen. Hierdoor kunt u de hoogwerker eenvoudig verplaatsen tussen ruimtes, en kunt u de Genie masthoogwerker eenvoudig inzetten in alle gewenste ruimtes. 

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de masthoogwerker die bij uw toepassing past. Contacteer ons vrijblijvend. 

 

 

1
Compact en dynamisch
2
Werkhoogtes tot 9,9 meter

Bekijk ons assortiment Genie masthoogwerkers:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke masthoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Genie GRC-12

Werkhoogte 5.70m
Breedte 75cm

Genie GR-20J

Werkhoogte 7.70m
Breedte 99cm

Genie GR-26J

Werkhoogte 9.90m
Breedte 99cm

REAL TIME INZICHTEN IN JE MACHINES

Ontdek de voordelen van het Genie Lift Connect systeem

Lees meer