Telescoophoogwerkers

De telescoop hoogwerkers van Genie bieden een groter horizontale reach dan ieder ander type of model, ideaal voor moeilijk toegankelijke gebieden of geschikt voor bouwplaatsen. De High Capacity modellen voldoen aan de behoeften voor zware werkomgevingen en kunnen tevens voerzien worden van een track and trace systeem. De Genie telescoopmodellen zijn ontworpen met oog voor productiviteit door de juiste tractie en rijsnelheid die u nodig heeft in het werkveld. De modellen van S-45 tot S-85 modellen reiken horizontaal tussen 11 en 22 meter en hebben met werkhoogte van 15 tot 26 meter.

 

De telescoop hoogwerkers zijn eenvoudig manovreerbaar tussen krappe ruimtes en deuropeningen, dit doordat het platform draait 90 graden naar beide kanten. Met de proportionele regelaars kunt u de snelheid van elke functie regelen en soepele, nauwkeurige aanpassingen maken in krappe ruimtes. Bovendien kenmerkt de telescoop hoogwerker zich in zijn lage energiegebruik, stilheid en precisieheid. 

 

Meer informatie gewenst of advies nodig? Contacteer onze deskundige hoogwerker medewerkers van G&T Intern Transport vrijblijvend. 

Bekijk ons assortiment Genie telescoop hoogwerkers:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke telescoop hoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Genie S-45

Werkhoogte 15.72m
Breedte 224cm
Horizontale reach 11.18m

Genie S-65

Werkhoogte 21.80m
Breedte 249cm
Horizontale reach 17.10m

Genie S-85

Werkhoogte 26.38m
Breedte 249cm
Horizontale reach 22.71m

REAL TIME INZICHTEN IN JE MACHINES

Ontdek de voordelen van het Genie Lift Connect systeem

Uw oplossing